Skip to content
Inici » Càpsula 15. Viu la Festa Major!

Càpsula 15. Viu la Festa Major!

Començo desitjant-te una Festa Major ben viva: aprofita d’aquests dies per reconèixer, enfortir i ampliar la teua xarxa local, la de tota la vida. I no et deixis el mòbil a casa! A la càpsula d’avui et proposo les millors aplicacions que et permeten retransmetre el teu punt de vista de la festa, des del teu IOS o Android.

Periscope pscp.tv Aplicació molt lleugera vinculada a Twitter. És una de les més populars, amb una important comunitat periscopera. El seu funcionament és molt intuïtiu: En iniciar una transmissió és notifica als contactes de Twitter i Facebook i no té cap límit de durada. Un cop ha finalitzat, pot mantenir-se disponible, integrar-la en un tweet o guardar-la a la galeria.

Facebook Live Integrada dins de les altres funcions de Facebook per crear una publicació: pots iniciar-la des de Go Live. Durant la transmissió, pots utilitzar els filtres de Prisma, les màscares de MSQRD i dibuixar amb el dit. Si t’atabales, permet amagar els comentaris. La sessió pot tenir una durada màxima de 4 hores. Un cop finalitzada, resta disponible a la teua biografia i acompanyada d’un gràfic que mostra l’enganxament. A més, pots descobrir altres vídeos en directe a través de facebook.com/livemap

Instagram Live Histories Recentment ha afegit l’opció de gravar vídeos en directe. Mentre dura la transmissió, pots fixar els comentaris significatius o desactivar-los.  Tingues present que aquest vídeo és temporal. En finalitzar ja nos està disponible a la xarxa, encara que pots guardar-lo localment.

En tots els casos, en començar cal definir un títol i el nivell de privacitat. Mentre transmets, les persones que et segueixen poden fer-hi comentaris en temps real. Com deus imaginar, l’ús d’aquestes eines comporta un alt consum de dades mòbils i de bateria. Vigila!

Doncs això. Surt, gaudeix de la festa, captura’n els millors moments i comparteix-los! Bona #FMTarrega!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three + 13 =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.